K1intee_Seasoned Novice1 day agogigantyczne opóznienie w Division Rivals + Lagi zawodników w różnych meczacgigantyczne opóznienie w Division Rivals + Lagi zawodników w różnych meczac dosłownie nie da się grać mam nadzieje na rozwiązanie tego problemu
2 RepliesReplies sorted by Newestesce_0New Novice1 day agomam to samoK1intee_Seasoned Novice1 day agoco do opoznienia nie jest to problem pada sprawdzalem na 2 roznych padach/kablach i caly czas ten sam problem
K1intee_Seasoned Novice1 day agoco do opoznienia nie jest to problem pada sprawdzalem na 2 roznych padach/kablach i caly czas ten sam problem
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago996 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago996 Posts
Recent DiscussionsRynek transferowy Żeby odblokować rynek transferowy trzeba wykonać zadania. Jedno z tych zadań to że jedną ewolucją trzeba zagrać trzy mecze rush. Wykonałem tą ewolucję lecz nie zagrałem w tryb rush i ewolucja się z...Problem z muzyką Po najnowszej aktualizacji w której dodano opcję przełączania muzyki (co jest świetne btw) występuje taki problem, że po rozgrywce nic nie gra. Nawet po przełączeniu. zostaję wtedy sam ze swoim...Znikła ewolucja z gracza W dniu dzisiejszym zobaczyłem brak gracza Marcusa Rasforda ovr 87 po ewolucji. W dniu wczorajszym robiłem SBC z rozbudowami i użyłem karty 81 OVR. Dziś po zalogowaniu w składzie miałem na szaro Ras...EA FC 26 Dzien dobry, raczej wieczur pisze drogi raz DROGI bo nie mozecie naprawic ewolucje zrobilem raz ewolucje o nazwie bandyta i nie dostalem rynku transferowego czy mozecie to naprawic i dac mi ten rynek...draft mam glitcha ze moge odbierac nagrody za draft i nie moge przesto zaczac nowej gry co mam zrobi?