Forum Discussion

Estanis22's avatar
Estanis22
Rising Newcomer
4 hours ago

Gole z rożnych.

grając w Rivals/wydarzenia na żywo/squad battles przez ostatnie miesiące nie da się strzelić gola z rożnego. Literalnie raz udało mi się to zrobić, ale to głównie zasługa przeciwnika, który wyszedł bramkarzem. Gdy bramkarz jest na linii nie ma praktycznie żadnej możliwości strzelenie gola, bo albo bramkarz obroni(co jest w sumie dosyć realne) albo w większości przypadków gdy piłka leci w okienko albo w dolny róg zawsze ale to zawsze obrońca wybiją ją tuż z linii czasem w bardzo ekwilibrystyczny sposób(np tzw szczupakiem) co jest naprawdę frustrujące. Nie chodzi mi przecież o to, żeby każdy różny zamieniać na bramkę ale naprawdę na 1000 rożnych(bo myślę, że tyle ich już było 1 bramka to trochę mało) i ten realizm jest tutaj naprawdę równy zeru. I wcześniej przed aktualizacjami było to normalne nie wiem raz na 20 rożnych jakiś wpadł może częściej ale teraz tak na prawdę wrzutka z rożnego to pewny kontratak/kolejny rożny albo piątka, bo niestety na pewno nie gol. A patrząc jak często w prawdziwej piłce po rożnych padają bramki można się za głowę złapać. 

No RepliesBe the first to reply