Forum Discussion

piatuuss's avatar
piatuuss
Rising Newcomer
2 months ago

Gra jest strasznie niegrywalna

Chciałbym zgłosić swoje ogromne rozczarowanie stanem gry EA FC 26. Niestety, obecnie gra jest praktycznie niegrywalna, głównie przez kompletnie nieskuteczną obronę. Zawodnicy defensywni reagują z opóźnieniem, nie potrafią przechwytywać piłek, a system pressingu działa losowo.

Dodatkowo balans pomiędzy zawodnikami mężczyzn i kobiet jest zupełnie zachwiany – zawodniczki zachowują się jak Messi w prime, co całkowicie zaburza realizm i przyjemność z rozgrywki. Każdy mecz wygląda identycznie – przeciwnik robi kilkanaście obrotek, wbiega w pole karne i strzela gola

Szczerze mówiąc, jestem bardzo zawiedziony i rozczarowany. EA FC 26 był reklamowany jako dopracowany, realistyczny i nowy krok dla serii, a tymczasem wygląda jak produkt niedokończony i niezbalansowany.

Mam nadzieję, że zespół deweloperski potraktuje te uwagi poważnie i jak najszybciej wprowadzi poprawki w gameplayu, zwłaszcza w zakresie obrony i balansu zawodników.

1 Reply

• Ja od siebie chciałbym dodać, że youtuberzy, którzy byli w siedzibie i widzieli na żywo tą grę, nie powinni jej reklamować tylko powiedzieć jak na prawdę ta gra może wyglądać po miesiącu. Powinni się wstydzić.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
840 Posts