kelowerSeasoned Newcomer5 months agogra mi się wyłącza się na ekranie wczytywania Podczas gdy chcę wejść do fc26 przez EA app to gdy gra jest na etapie ekranu wczytywania i gdy jest sprawdzanie aktualizacji i javelin anty cheat to sie fc26 wyłącza i włacza się EA app i kraszuje mi...Show More
Recent DiscussionsWrzucanie z serwerów po zakończonej rozgrywce Hej. Gram w ligę weekendową. Wygrywam mecz , a po zakończonym meczu wyrzuca mnie z serwerów i zaliczam porażkę. Czy mogę coś z tym zrobić? Gdzie to zgłosić, bo to nie jest taka pierwsza sytuacja? Ma...Incorrect price ranges Nintendo Switch 2 transfer market has incorrect price ranges. I packed TOTS Messi and the maximum listing price is only 30,000 coins. The card is worth several million coins on other platforms and ...Nie uruchamia mi się żaden mecz Nie grałem przez długi czas. Uruchomiłem grę i nie mogę uruchomić żadnego meczu. Gra się włącza normalnie, ale jak dochdozi do meczu to wczoraj wyskakiwał mi taki komunikat: Dzisiaj kilknąłem "...Problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...Zła ewolucja z karnetu. Witam odebrałem ewolucję z karnetu za poziom 20 miałem wybrać ewolucję pomocnika i jakimś przypadkiem odebrałem ewolucję napastnika czy jest jakaś możliwość zresetowania tego wyboru?