Kraszan69Newcomer1 day agoGra nie przetwarza mojego zadania po zakończonym meczu w torze przeszkód 12Co mam zrobić, żeby ten błąd się nie powtarzał
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,157 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,157 Posts
Recent DiscussionsBłąd, 10 graczy stoi nieruchomo Po włączeniu meczu w Liga fantasy FC dziesięciu moich graczy miało wskaźniki nad sobą i stało w miejscu, mogłem sterować tylko 1 graczem. Co w takiej sytuacji i jak mogę przywrócić utraconą jedną z p...Ewolucja, ten piłkarz jest już objęty ewolucja PILNE Miałem Messiego 89 po jakiejś ewolucji. Teraz pojawiły się nowe ewolucję które ulepszają złotego Messiego do 91 i zależy mi na czasie bo niedługo się kończą te ewolucję. Tak mi zależało, że przepalil...Codzienna rozgrywka Urodzin FUT Siema,czy wam też nie odświeżyło zadania z codzienna rozgrywka,nie ma czasu na odświeżanie zadania i chyba znów coś skopało EA Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Ścieżka sezonowa Ta "bezbłędna" gra kolejny raz irytuje: wchodzi się na ścieżkę sezonową i żadnych elementów. Dodatkowo - gra się tak zawiesza, że trzeba ją wyłączyć i ponownie uruchomić, aby zobaczyć, co już się zro...