Forum Discussion

Tomanejro's avatar
Tomanejro
Rising Newcomer
2 days ago

Gra offline

Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 :

• SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju 
  • Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj zespoły , np. usuwam Salaha z Liverpoolu  , mimo to zostaje on w klubie , ale w transferach widać już logo innego klubu 
  • Raz zlagowało mi drużynę Chelsea i nie można było nic zmienić w składzie,  w każdym trybie. Dopiero reset składów to zmienił.
  • W trybie transferów w menu głównym,  po dodaniu trybu Mistrzostw Świata przy zawodnikach zamiast loga klubu widnieje logo reprezentacji , jest to bez sensu. Lepiej gdy widać klub.

Rzeczy które bym dodał do gry lub zmienił : 

możliwość robienia transferów w zimowym oknie transferowym lub aktualizacja składów w trybie turnieju offline. Głównie chodzi mi tutaj o Premier League

częstsze lekkie kontuzje , mimo prób ustawienia tego na paskach w menu nic sie nie zmienia

SI nie korzysta kompletnie z dośrodkowań , nie strzela goli z główki,  stałych fragmentów gry

To chyba wszystko. Dzięki i pozdrawiam.

Mam nadzieję ze uda sie cos wprowadzić.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 hours ago

Hej Tomanejro​ 

Dzięki za zebranie tego w jednym miejscu - przekazuję to dalej i zostawiam też dla innych graczy do dyskusji.