green5thrNewcomer3 months agoJak naprawić rynek transferowy ? Czekam już 24 godziny i dalej muszę czekać następne 26 godzin aby odblokowali mi rynak. Zrobiłem wszystkie wyzwania i nic. Ma ktoś jakiś sposób jak mogę chociaż na Companion to odblokować ??
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago889 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago889 Posts
Recent Discussionsproblem with evolution i can't use my evolution because it says it has expired but there are still 5 days left to use it złota karta zamiast Winter Wildcards otorzyłem paczkę a w niej zamiast karty Winter Wildcards złota Kierunek podań Od 3 miesięcy są problemy z podaniami które nie lecą tam gdzie celuję drążkiem czyli nie lecą tam gdzie bym chciał tylko lecą gdzieś gdzie wybierze wasza mało inteligentna gra I jeszcze od początku ...Problemy z grafiką PS 5 Po strzelonych bramkach na pasach nie widnieją nazwiska piłkarzy którzy strzelili bramki tylko po obu stronach " Mbappe 12". Sędziowie mają jakieś dziwne plamy na głowie i na koszulkach. Na ławce rez...Wszyscy zawodnicy odmawiają kontraktów + brak info o potencjale w stat zaw Cześć, Taki wątek pojawił się już na angielskim forum, ale bez odpowiedzi, więc liczę, że tutaj uda się uzyskać więcej informacji. Doświadczam poważnego błędu w Trybie Kariery Menedżera w EA FC ...