pinokiogosczgumyRising Rookie4 months agoJak nie potraficie to nie tworzcie gier o piłceGameplay jest mega tragiczny, wszystko odbija sie pod nogi przeciwnika z resztą błedy to mozna wymieniać w nieskończoność, jedyne co wam się udało w FC26 t odesign kart, NIC WIĘCEJ
Recent DiscussionsZawiecha online Tak gra sie z cheaterami . Ps 5 . Oni graja bez problemu u mnie obraz trybun. Opoznienia na padzie . Brak reakcji Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc Brak nagrody z fc hub, sezon 10 fc, poziom 20 premium, nie mogę odebrać nagrody. Paczka 1x ewolucja oraz 3500 ps. Jak klikam odbierz mieli coś niby są dwa komunikaty nas zielono o odbiorze po czym w..."Cuda skrzydłowych" Zadanie z Okresu przygotowawczego: Trossard. Zadanie polega na strzeleniu 5 goli zawodnikiem o preferowanej pozycji LP na poziomie minimum Nowicjusz w Squad Battles. Gram na ps5. Używam różnych LP z preferowaną pozycją tj: Rashford, Ngumoha,...Sezony i punkty za wygraną Cześć, już któryś raz mam ten sam problem wygrałem kilka meczy i nawet jeden punkt z tego nie pojawili mi się w tabeli sezonu. Gram w trybie sezony FC 26 ban za handel kartami xd Rok w rok banujecie mi konto za handel kartami sprzedaje je w widełkach które sami wyznaczacie po czy wlepiacie mi bana za przekazywanie środków ciekawe ile bym zarobił na 130 k monet w obecnym statu...