pizam88Newcomer14 hours agoJoelinton urodzinowyHejJak to jest możliwe że trafiłem przed chwilą zwykła wersję karty która ma obecnie wersję urodzinową?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,180 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,180 Posts
Recent DiscussionsWywala po każdej grze Wywala mnie z ultimate team na ps 5 po każdej grze, normalnie sobie gram wszystko działa ale w momencie jak się zakończy mecz, to wyrzuca mnie do menu gry i nie zalicza mi żadnych zadań typu strzel g...Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Zawieszanie się gry Konsola PS5, po przerwie kamera zawiesiła się na środku boiska a gra sobie trwała dalej w najlepsze. Błąd Siemano ludzie może wy wiecie nie działa mi kompletnie Ścieżka sezonowa (Karnet) pokazuje mi że jest niedostępna. Mam tak od około 10 dni miał ktoś tak ? Joelinton urodzinowy Hej Jak to jest możliwe że trafiłem przed chwilą zwykła wersję karty która ma obecnie wersję urodzinową?