pizam88Newcomer2 months agoJoelinton urodzinowyHejJak to jest możliwe że trafiłem przed chwilą zwykła wersję karty która ma obecnie wersję urodzinową?
Recent DiscussionsEA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...Błędna nagroda za division rivals Witam Odbierając dzisiaj nagrody w division rivals za division 6. dostałem nagrodę tylko za tier 1 czyli 18000 UT coins i 150 FoF Token pomimo tego że wczoraj specjalnie dobijałem do Tier 2 i powin...nie mogę wejść do gry od wczoraj gdy mi prąd wywaliło to mi gra nie chce się włączyć raczej włącza się ale mój zapis nie działa nie mogę na niego wejść jest 1 i jak go naciskam to wyskakuje że wejście jest nie możliwe co ...Usunęli mi konto Usunęli mi konto Wyrzucenie w trakcie meczu Chciałem zagrać mecz w rivals była już końcówka meczu i wyrzuciło mnie z powodu braku połączenia internetu. Z moim internem było wszystko dobrze nawet na stronie ea miałem 96/100. Więc czy można coś ...