Forum Discussion

DragonJack26066's avatar
DragonJack26066
Rising Newcomer
2 days ago
Solved

Kiedy dostanę paczkę z ikoną

Jest niedziela a ja nadal nie dostałem paczki z ikoną za peorder 

• TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Hej wszystkim!

Przyglądamy się wszystkim Waszym zgłoszeniom, ale warto zwrócić uwagę na kilka istotnych kwestii, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu:

• Czy zamówienie zostało złożone przed 26 sierpnia – tylko wtedy przysługuje część bonusów.
    •  W bibliotece Steam klikając na EA SPORTS FC 26, upewnij się, że wybrałeś opcję „Odbierz zawartość”.
    • Sprawdź, czy logujesz się na to konto EA, na którym gra faktycznie została zakupiona.

To proste rzeczy, ale często właśnie one są przyczyną problemu

44 Replies

• FC-OCZARY's avatar
    FC-OCZARY
    Seasoned Newcomer
    23 hours ago
    Dzień dobry kupiłem fife w wersji przedsprzedażowej Ultimate i należy mi się paczka z ikona debut lecz dostałem tylko 2000 fp i premium pass czy to jakiś błąd ????
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 hours ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Hej wszystkim!

Przyglądamy się wszystkim Waszym zgłoszeniom, ale warto zwrócić uwagę na kilka istotnych kwestii, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu:

• Czy zamówienie zostało złożone przed 26 sierpnia – tylko wtedy przysługuje część bonusów.
    •  W bibliotece Steam klikając na EA SPORTS FC 26, upewnij się, że wybrałeś opcję „Odbierz zawartość”.
    • Sprawdź, czy logujesz się na to konto EA, na którym gra faktycznie została zakupiona.

To proste rzeczy, ale często właśnie one są przyczyną problemu

• bstxgod's avatar
    bstxgod
    Seasoned Rookie
    22 hours ago

Czytanie nie boli drodzy koledzy xd Widzę, że większość zgłoszeń dotyczących braku ikony to wypociny ludzi, którym się miesza wrzesień z sierpniem. Jak ktoś zamówił po 26 sierpnia to może być pewny, że niczego nie dostanie.

• Kieskiespa's avatar
    Kieskiespa
    Seasoned Newcomer
    19 hours ago

pewnie już jej nie zobaczymy znając Kanadyjczyków …

• bstxgod's avatar
    bstxgod
    Seasoned Rookie
    15 hours ago

A kiedy kupowałeś gre? Chodzi mi o dokładną datę zakupu

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Chciałabym się z Wami podzielić dodatkowymi informacjami na temat bonusów z zamówienia przedpremierowego do FC 26. Oto jak to działa i co możecie zrobić, żeby mieć do nich dostęp:

Jeśli gracie na Steam

• Sprawdźcie swoją bibliotekę Steam — zawartość powinna być widoczna obok przycisku Graj.
    • Upewnijcie się, że odebraliście zawartość Ultimate Edition, klikając w nią.
    • Jeśli jej nie widać, spróbujcie:
      • Uruchomić ponownie grę i komputer
      • Sprawdzić aktualizacje Steam/gry
      • Sprawdzić, czy jesteście zalogowani na konto, na którym zrobiliście pre-order

Na konsoli

• Użyjcie głównego konta, na którym gra została kupiona.
    • Bonusy z pre-orderu nie pojawią się na dodatkowym koncie przez współdzielenie gier.

Jeśli zawartość nie pojawia się w EA App

• Zrestartujcie grę lub system
    • Sprawdźcie dostępne aktualizacje
    • Upewnijcie się, że jesteście na właściwym koncie
    • Wylogujcie się i zalogujcie ponownie w aplikacji
    • Sprawdźcie dokładnie, którą edycję kupiliście
    • Upewnijcie się, że gra jest w pełni pobrana

Edycje i bonusy

• FC 26 ma różne edycje, a każda z nich daje inne nagrody.
    • Pełny podział znajdziecie tutaj: EA FC 26 Pre-Order Editions & Bonuses.
    • Pamiętajcie, że Ikona (ICON Player) jest dostępna tylko wtedy, jeśli pre-order został złożony przed 26 sierpnia.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.106 PostsLatest Activity: 8 minutes ago