flowerman12xdplNewcomer12 hours agoKondycja w trybie kariery- reprezentacjaPomimo ustawień w trybie kariery kondycji na zawsze pełna, po wczytaniu nowego sezonu i gry w turnieju reprezentacyjnym w nowym sezonie kondycja reprezentacji nie odnawia się.
Recent DiscussionsRyzykowna gra Nie zaliczyło mi zadania ryzykowna gra a dokładnie ewolucję zrobiłem ewolucję odebrałem ją i nie zaliczyło mi zadania, gram na PlayStation 5 Kondycja w trybie kariery- reprezentacja Pomimo ustawień w trybie kariery kondycji na zawsze pełna, po wczytaniu nowego sezonu i gry w turnieju reprezentacyjnym w nowym sezonie kondycja reprezentacji nie odnawia się. Edycja menadżera w trybie kariery PS4 Po odtworzeniu zakładki "Edytor menadżerów" i przejściu do sekcji "głowa" niejednokrotnie zablokowana jest możliwość edycji własnej głowy a jedynie może zmienić na jednego z "gotowców". Wszystko dzie...Bład w transferach Robiłem ręcznie transfery w Bundeslidze,transferują Diomande do Realu Madryt ,zawodnik jest i w Realu Madryt i RB Lipsk,tak samo jest z innymi piłkarzami zmieniającymi klub.ktos wie jak temu zaradzić...Problem z ustawieniami klubu w Klubach!!! Od około 2 tygodni mam problem z moim klubem w EA SPORTS FC 26 w trybie Kluby. ||Jestem obecnie menedżerem klubu ale nie jestem jego założycielem. Założyciel wcześniej opuścił klub i obecnie nikt nie...