MatiizstRising Newcomer4 months agoKupiłem Fc przed premierowo . Gdzie jest ikona Kupiłem Fc przed premierowo . Dostałem fp. Ale gdzie jest ikoną preorder?? Kiedy ja dostanę ? Ile mam czekać
EA_KalinaCommunity Manager4 months agoHej Matiizst Upewnij się czy zakup został dokonany przed 26 sierpnia, czy dotyczy Edycji Ultimate. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ.
EA_KalinaCommunity Manager to Matiizst4 months agoMatiizst Jaką edycję posiadasz i w jakim sklepie została kupiona?EA_KubaCommunity Manager to Matiizst4 months agoHej Matiizst Powiedz nam proszę gdzie zamówiłeś przedpremierowo grę?
EA_KalinaCommunity Manager to Matiizst4 months agoMatiizst Jaką edycję posiadasz i w jakim sklepie została kupiona?
EA_KubaCommunity Manager to Matiizst4 months agoHej Matiizst Powiedz nam proszę gdzie zamówiłeś przedpremierowo grę?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,146 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,146 Posts
Recent DiscussionsNie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10 Błąd, 10 graczy stoi nieruchomo Po włączeniu meczu w Liga fantasy FC dziesięciu moich graczy miało wskaźniki nad sobą i stało w miejscu, mogłem sterować tylko 1 graczem. Co w takiej sytuacji i jak mogę przywrócić utraconą jedną z p...błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Nie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12 Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać ...