MatiizstRising Newcomer2 months agoKupiłem Fc przed premierowo . Gdzie jest ikona Kupiłem Fc przed premierowo . Dostałem fp. Ale gdzie jest ikoną preorder?? Kiedy ja dostanę ? Ile mam czekać
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej Matiizst Upewnij się czy zakup został dokonany przed 26 sierpnia, czy dotyczy Edycji Ultimate. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ.
EA_KalinaCommunity Manager to Matiizst2 months agoMatiizst Jaką edycję posiadasz i w jakim sklepie została kupiona?EA_KubaCommunity Manager to Matiizst2 months agoHej Matiizst Powiedz nam proszę gdzie zamówiłeś przedpremierowo grę?
EA_KalinaCommunity Manager to Matiizst2 months agoMatiizst Jaką edycję posiadasz i w jakim sklepie została kupiona?
EA_KubaCommunity Manager to Matiizst2 months agoHej Matiizst Powiedz nam proszę gdzie zamówiłeś przedpremierowo grę?
About FC 26 Zgłaszanie błędówZgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 16 hours ago
Recent DiscussionsZawieszanie sie gryBrak nagród za zadania fc proProblem z pademNie dostałem finalnej ewolucji CherkiegoBłąd w grze, brak kasy i piłkarzy