mariuszmaslak94Rising Newcomer8 months agoLogowanie nie możliwe CompanionOd kilku dni nie mogę odpalić Companion, nie wiem gdzie zgłosić nie wiem co zrobić Screenshot_2025-09-30-15-42-26-988_com.ea.gp.fifaultimate.jpg1.2 MB
Recent DiscussionsBrak możliwości nadania czwartego playstyle'u Niestety nie mogę dać czwartego playstyle'u mojemu Sol Campbellowi, którego poddałem ewolucjom. Ostatnia ewolucja do Total Glory, który nadaje wymaganą r zadkość Glory Hunters. Nie nalicza postępów W zadaniach z segmentu Europy zadanie powrót austrii nie nalicza mi progresu zadania , próbowałem już wszystkiego resetów konsoli, rutera itp. nadal nic o co chodzi Wierszyk o tęsknocie za Cahillem To już prawie 10 dni dni mija, odkąd brakuje wielu Tima Cahilla, a EA Sport chyba wcale się nie uwija, chociaż na naprawę miała być chwila. Choć EA_Kalina nam obiecywała, że odpowiednia zawartoś...granie ze znajomymi chce zagrać ze znajomym a nie mogę bo nie dostaje zaproszeń a nie mogę bo jak mam znajomych pod R2 to nie widać tego więc odpowiecie mi kiedyś proszę @ea @ea @ea Nazwa klubu stepan bandera !!!! Gość [CM Edit - Name and shame] miał nazwe klubu stepan bandera Zgłosiłem na razie żaden odzew; założę tutaj post żebyście wiedzieli jaka jest sprawiedliwość gdy chciałem sobie zmienić nazwę na Jó...