losowość zawartości paczek
To raczej jest błąd. skoro non stop leci praktycznie to samo. otwieranie paczek tytani trofeów to jakaś komedia. na tyle możliwości co jest , żeby uzbierać tyle duplikatów to wręcz chore. Nesta 88 , Puyol 88, praktycznie non stop mi leci. mam chyba po 6 duplikatów!!! moje pytanie jest takie, dlaczego nie lecą inne karty ???????? zawsze podejrzewałem że jest segregacja na lepszych i gorszych, skoro czasami zapytam gracza , ile musiał polować na daną kartę , często odpowiedź jest taka że kilka dni od wypuszczenia trafił z kilku przypadkowych paczek 3 top karty najlepsze jakie dodało EA , to dla czego jeden ma takiego farta ,a ktoś inny trafia same karty że tak powiem bezwartościowe??? przecież to jest ustawione a nie tak jak podają , losowość , i jeszcze podpierają się % że niby jest uczciwie . to wygląda w EA jak wyboru na Białorusi !!!! każdy może wygrać , ale zawsze to Łukaszenka kończy na pierwszym miejscu!!!! brawo EA za uczciwość !!!! podejrzewam że praktyki to mieliście na Białorusi!!! pozdrawiam
dalszy temat , w rush dalej lagi , ping 262!!! przy światłowodzie i konsoli podłączonej na kablu do routera !!! resety nic nie dały. aż tak ciężko naprawić to ? wina na pewno nie leży po stronie mojego dostawcy. gdyż podług niego EA jest malutka!!! i tylko w fut26 jest ten problem!