Forum Discussion

RiderMax83's avatar
RiderMax83
Rising Rookie
20 hours ago

losowość zawartości paczek

To raczej jest błąd. skoro non stop leci praktycznie to samo. otwieranie paczek tytani trofeów to jakaś komedia. na tyle możliwości co jest , żeby uzbierać tyle duplikatów to wręcz chore. Nesta 88 , Puyol 88, praktycznie non stop mi leci. mam chyba po 6 duplikatów!!! moje pytanie jest takie, dlaczego nie lecą inne karty ???????? zawsze podejrzewałem że jest segregacja na lepszych i gorszych, skoro czasami zapytam gracza , ile musiał polować na daną kartę , często odpowiedź jest taka że kilka dni od wypuszczenia trafił z kilku przypadkowych paczek 3 top karty najlepsze jakie dodało EA , to dla czego jeden ma takiego farta ,a ktoś inny trafia same karty że tak powiem bezwartościowe???  przecież to jest ustawione a nie tak jak podają , losowość , i jeszcze podpierają się % że niby jest uczciwie . to wygląda w EA jak wyboru na Białorusi !!!! każdy może wygrać , ale zawsze to Łukaszenka kończy na pierwszym miejscu!!!! brawo EA za uczciwość !!!! podejrzewam że praktyki to mieliście na Białorusi!!! pozdrawiam 

dalszy temat , w rush dalej lagi , ping 262!!! przy światłowodzie i konsoli podłączonej na kablu do routera !!! resety nic nie dały. aż tak ciężko naprawić to ? wina na pewno nie leży po stronie mojego dostawcy. gdyż podług niego EA jest malutka!!! i tylko w fut26 jest ten problem!

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
1,215 Posts