OzikPaYetNewcomer1 month agoMniej tokenow Dzis jest 16.07 czyli czwartek dostalem od 230 tokenow futtis za malo w nagrodach ulepszonych z ligi 3 bylo napisane 500tokenow odbieram i dostaje 270 wszystko inne dostalem dobrze ten sam pick i ta ...Show More
Recent DiscussionsRyzykowna gra Nie zaliczyło mi zadania ryzykowna gra a dokładnie ewolucję zrobiłem ewolucję odebrałem ją i nie zaliczyło mi zadania, gram na PlayStation 5 Tokeny Miałem 725 tokenów futies otworzyłem pakę za 350 tokenów i po jej otworzeniu nagle miałem tylko 91 reszta mi zniknęła nie mam pojęcia dlaczego Jak naprawić rynek transferowy ? Czekam już 24 godziny i dalej muszę czekać następne 26 godzin aby odblokowali mi rynak. Zrobiłem wszystkie wyzwania i nic. Ma ktoś jakiś sposób jak mogę chociaż na Companion to odblokować ?? Zepsute koszulki Każdy piłkarz z opaską kapitana (i może inni, ale zauważyłem to głównie tam), ma błąd związany z animacją koszulek i ich cieniowaniem na spodzie Nie chciałbym, by takie coś zostało do końca wsparcia...Kondycja w trybie kariery- reprezentacja Pomimo ustawień w trybie kariery kondycji na zawsze pełna, po wczytaniu nowego sezonu i gry w turnieju reprezentacyjnym w nowym sezonie kondycja reprezentacji nie odnawia się.