Forum Discussion

Kuternozec41's avatar
Kuternozec41
Seasoned Newcomer
2 days ago

Nagroda Tim Cahill

Czy jest szansa że przywrocicie mi nagrode za wyzwania tima cahilla bo przez to że go nie mam to nie moge robic zadań.I jeszcze nie dostalem wielu piłkarzy takich jak Nakata i wielu paczek

8 Replies

• Climber6a's avatar
    Climber6a
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

ja także po zrobieniu zadania na Tim Cahil nie dostałem karty i nie mogę robić kolejnych zadań! 

• adwoj1985's avatar
    adwoj1985
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Cześć wszystkim 

Ja mam dokładnie to samo z Rumem Cahilem. Mam wykonane zadanie ale karty i ewolucji nie dostałem nie mam nic w klubie.

• po zrobieniu zadania na Tim Cahil nie dostałem karty i nie mogę robić kolejnych zadań! 

• ismenek's avatar
    ismenek
    Rising Newcomer
    1 day ago

Również nie dostałem karty Tim Cahill 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 hours ago

Wiemy o problemie, przez który w zadaniach związanych z Azją i Oceanią wyświetlają się nieprawidłowe nagrody. W większości przypadków ponowne uruchomienie FC 26 rozwiązuje ten problem.

Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication

Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.

• Kuternozec41's avatar
    Kuternozec41
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

To jest przesada że w piątek męczyłem sie z zadaniami kilka ładnych godzin a potem nie moge otrzymac ta cahilla z ktorym zwiazane jest najlatwiejsze zadanie na ktore trzeba poświęcic 1 mecz