Kuternozec41
2 days agoSeasoned Newcomer
Nagroda Tim Cahill
Czy jest szansa że przywrocicie mi nagrode za wyzwania tima cahilla bo przez to że go nie mam to nie moge robic zadań.I jeszcze nie dostalem wielu piłkarzy takich jak Nakata i wielu paczek
Czy jest szansa że przywrocicie mi nagrode za wyzwania tima cahilla bo przez to że go nie mam to nie moge robic zadań.I jeszcze nie dostalem wielu piłkarzy takich jak Nakata i wielu paczek
ja także po zrobieniu zadania na Tim Cahil nie dostałem karty i nie mogę robić kolejnych zadań!
Cześć wszystkim
Ja mam dokładnie to samo z Rumem Cahilem. Mam wykonane zadanie ale karty i ewolucji nie dostałem nie mam nic w klubie.
po zrobieniu zadania na Tim Cahil nie dostałem karty i nie mogę robić kolejnych zadań!
Też mam ten problem
Ja również mam problem z ukończeniem tego zadania
Wiemy o problemie, przez który w zadaniach związanych z Azją i Oceanią wyświetlają się nieprawidłowe nagrody. W większości przypadków ponowne uruchomienie FC 26 rozwiązuje ten problem.
Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication
Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.
To jest przesada że w piątek męczyłem sie z zadaniami kilka ładnych godzin a potem nie moge otrzymac ta cahilla z ktorym zwiazane jest najlatwiejsze zadanie na ktore trzeba poświęcic 1 mecz