Anteks6Rising Newcomer28 days agoNie dostałem finalnej ewolucji CherkiegoZrobiłem evolucje cherkiego, tą co była na Halloween i nie dostałem zmienionego wyglądu karty, a wszystkie zadanie które trzeba było zrobić zrobiłem
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago887 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago887 Posts
Recent DiscussionsProblemy z grafiką PS 5 Po strzelonych bramkach na pasach nie widnieją nazwiska piłkarzy którzy strzelili bramki tylko po obu stronach " Mbappe 12". Sędziowie mają jakieś dziwne plamy na głowie i na koszulkach. Na ławce rez...wyłączanie gry podczas wyboru zapisu Witam mam problem z grą ea fc 26 gdy odpalam grę i mam wybór zapisu gry po wyborze gra automatycznie się zamyka czy ktoś może wiedzieć czemu tak jest dla jasnosci komputer ma minimalne wymogi co do s...gra mi się wyłącza się na ekranie wczytywania Podczas gdy chcę wejść do fc26 przez EA app to gdy gra jest na etapie ekranu wczytywania i gdy jest sprawdzanie aktualizacji i javelin anty cheat to sie fc26 wyłącza i włacza się EA app i kraszuje mi...Nie mogę połączyć się z serwerami FUT w EA Sports FC 26 Dzień dobry, Od kilku dni nie mogę grać w EA Sports FC 26 – tryb FUT. Po uruchomieniu gry i próbie połączenia z serwerami FUT pojawia się błąd połączenia, a wskaźnik serwerów pokazuje ok. 90/100. ...Problem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...