81498219Seasoned Newcomer11 months agoSolvednie dostaje punktów kwalifikacji Zagrałem około 20 spotkań w rivals i mam dalej 0/1000 punktów kwalifikacji, prosiłbym o pomoc. Radagast12310 months agoPunty wbija ja się od 7 ligi dopiero a grać w fut to musisz być w 6 lidze
LFCMarkuzNew Novice11 months agoNie dostaje punktów kwalifikacji po meczach z dr licznik ma zero i się nie zmienia
Recent DiscussionsSezony i punkty za wygraną Cześć, już któryś raz mam ten sam problem wygrałem kilka meczy i nawet jeden punkt z tego nie pojawili mi się w tabeli sezonu. Gram w trybie sezony FC 26 Błąd zadania „Ryzykowna gra” – brak ewolucji podstaw i zablokowany rynek Dzien dobry. Mam problem z dostepem do rynku transferowego. Ukonczylem mecze i bramki w grupie zadan startowych Ryzykowna gra, jednak nie moge zaliczyc kroku: Ukoncz ewolucje podstaw. W moim menu Ewo...Zgłoszenie nieodpowiedniej nazwy klubu Gość [CM Edit - Name and shame] miał nazwe klubu stepan bandera Zgłosiłem na razie żaden odzew; założę tutaj post żebyście wiedzieli jaka jest sprawiedliwość gdy chciałem sobie zmienić nazwę na Jó...Po usunięciu ostatniej ewolucji w aplikacji FC COMPANION... ...zniknął mi Messi 98. Karta nie pojawia się w klubie, w ostatnio sprzedanych - dosłownie nigdzie. Szperałem po necie, podobno jest jakiś bug, także odradzam odgórnie usuwania ewolucji na piłkarzach...błędny opis paczki za 575k niewymiennej w sklepie Polski opis packi wprowadza w błąd graczy. Sugeruje, że karta 98+ jak i pick będą SPOŚRÓD tylko i wyłącznie ikon FUTTIES i pick z ikon/bohaterów FUTTIES. Po zakupie i otrzymaniu yoro (xD) i picku, (...