81498219Seasoned Newcomer3 months agoSolvednie dostaje punktów kwalifikacji Zagrałem około 20 spotkań w rivals i mam dalej 0/1000 punktów kwalifikacji, prosiłbym o pomoc. Radagast1233 months agoPunty wbija ja się od 7 ligi dopiero a grać w fut to musisz być w 6 lidze
moudee666Rising Novice3 months agoPomimo rozgrywania i wygrywania meczy, na moim koncie utrzymuje się 0/1000 punktów kwalifikacji do FUT Champions.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 days ago845 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 days ago845 Posts
Recent DiscussionsNie otrzymanie nagród za FC PRO LIVE Podczas oglądania transmisji po godzinie miałem możliwość odebrania nagród, odebrałem je ale od 3 dni nie mogę ich bezpośrednio odebrać w grze, widzę że konto jest dobrze podłączone więc nie wiem o c...błedy i opóznienie witam czy można w końcu zoptymalizować rozgrywkę oraz błędy dotyczące opóznienia w tej grze? na platformie pc po prostu nie da się grać Brak sterowania w meczach online Brak sterowania w meczach online z rywalem.Ten temat także był zgłaszany ale inny był ważniejszy.W grze z przeciwnikiem SI jest ok ale online sterowania brak od samego początku (tylko Rush działa) Witam niestety nie mam do odebrania nagród za fc Pro Czy to jakiś błąd?? Zawieszanie sie gry Historia jest taka ze po premierze gra dzialala bez problemu ale jakis czas temu mniej wiecej miesiac temu zaczely sie problemy po zagraniu kilku meczy w ktorych nie bylo lagow gra zaczela sie zacina...