Forum Discussion

Michal3105's avatar
Michal3105
Seasoned Rookie
3 months ago

Nie mogę wejść do zarządzania składem podczas meczu FUT Champions.

grając w fut champions 2 tydzień z rzędu nie mogę wejść do zarządzaj kladem w meczu ta gra to jedno wielkie **bleep** ani to forum nic nie zmienia nie dajecie nawet wymagań jakie muszą być żebyście coś zmienili 3 rok z rzędu to identyczna gra błedy menu itp. się nie zmieniają a pierwsze informacje o fc 27 to że podczs gry będzie więcej reklam w ogóle się nie staracie macie wszystko w **bleep** a my gracze nie mamy żadnej alternatywy grania w inne gry piłkarskie bo nie ma konkurencji a wy o tym wiecie więc każdy wie i każdy kupuję nową edycję z nadzieją że będzie lepiej więc ruszcie w końcu dupę i coś naprawcie 

TA GRA TO **bleep** I TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (odpowiedz: rozumiemy twoją flustracje ale starami się i próbujemy naprawić błędy ) i pewnie jest jakąś szansa że dostane bana xd :)

@ea

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Michal3105​ 

Rozumiem Twoją frustrację i przykro mi, że gra nie działa tak, jak się tego spodziewasz. Nie mamy możliwości, naprawienia Twojej gry zdalnie, dlatego doradzamy w jaki sposób możesz rozwiązać problem sam. Oprócz naszych wskazówek możesz również liczyć na porady członków społeczności forum, jeśli ktoś napotka podobny problem i natrafi na Twój wątek. 

Rozumiem, że podczas tworzenia wątku chciałeś uzyskać pomoc. Sarkastyczne odpowiedzi zagłuszają konstruktywną rozmowę. 

Jeśli chciałbyś nadal wspólnie pracować nad rozwiązaniem tego problemu, lub przekazać informacje na temat tego dalej, daj nam znać jakie kroki wykonałeś dotychczas i jaki miały efekt. Im Twoja odpowiedź będzie bogatsza w konstruktywny opis, tym łatwiej będzie mi pomóc Tobie i innym. 

• Michal3105's avatar
    Michal3105
    Seasoned Rookie
    3 months ago

wszędzie jak masz problem to sam se sprawdz waszą zepsutą grę

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Michal3105​ 

Na początek sprawdź proszę, czy możesz wejść do zarządzania składem z poziomu Web App lub Companion App. Jeśli uda się tam otworzyć skład i zapisać nawet drobną zmianę (np. zamienić zawodników miejscami i zapisać), sprawdź później, czy problem nadal występuje w grze.

Daj też znać, na jakiej platformie grasz (PC, PlayStation czy Xbox) oraz czy problem występuje wyłącznie w FUT Champions, czy również w Rivals i Squad Battles.

Jeśli chodzi o Twoje uwagi dotyczące gry, dziękuję za podzielenie się opinią. Rozumiem, że takie sytuacje są irytujące. Zespół stale pracuje nad poprawkami i analizuje zgłoszenia graczy, dlatego każda konkretna informacja o problemie pomaga lepiej zidentyfikować jego przyczynę.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago
1,450 Posts