Forum Discussion

Milolsz's avatar
Milolsz
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

NIE MOGE DOKONAĆ ZMIAN TAKTYKI, ZMIAN PIŁKARZY GDY PAUZUJE GRE

witam podczas pauzy gdy klikam zarządzanie zespołem nic sie nie dzieje, na chwile menu znika i ponownie sie pojawia, nie moge w to wejsc, nie moge przez to zmienic pilkarzy ani taktyki, strasznie mnie to denerwuje, jak to naprawic ?????????????????????????????

• Z opisu wygląda to na problem z ustawieniami lub profilem gry, a nie samą rozgrywką.

Na początek spróbuj usunąć Ustawienia osobiste (Konfiguracja > Profil > usuń) i utworzyć je od nowa – to często naprawia takie sytuacje z menu. Jeśli to nie pomoże, zamknij grę i zrób odświeżenie sesji (restart gry + wyłączenie sprzętu na ok. 3 minuty).

Rhubarb_G0D​ Milolsz​ Dajcie znać czy po tym możecie już normalnie wejść w zarządzanie zespołem.

3 Replies

• Witam, znalazłeś rozwiązanie? Mam to samo niesamowicie wkurzające 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Z opisu wygląda to na problem z ustawieniami lub profilem gry, a nie samą rozgrywką.

Na początek spróbuj usunąć Ustawienia osobiste (Konfiguracja > Profil > usuń) i utworzyć je od nowa – to często naprawia takie sytuacje z menu. Jeśli to nie pomoże, zamknij grę i zrób odświeżenie sesji (restart gry + wyłączenie sprzętu na ok. 3 minuty).

Rhubarb_G0D​ Milolsz​ Dajcie znać czy po tym możecie już normalnie wejść w zarządzanie zespołem.