iGraboRising Newcomer8 months agoNie zalicza grupy zadań „droga do zawodowstwa” Po ukończeniu zadania ryzykowna gra i wejdź do akcji, nie są one zaliczone w zadaniu droga do zawodowstwa. Załączam zdjęcia. Show More
bartolini2005Rising Newcomer8 months agoMam ten sam problem. Załączam zdjecia. Mam nadzieję, że będzie jakaś rekompensata.
Recent DiscussionsSkrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Weryfikacja Siemanko,mam problem z kodem weryfikacyjnym bo nie dochodzi mi na maila żadna wiadomość a kody zapasowe sa błędne, pomoże ktoś? Dziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...Nie zalicza mi wyzwań Nie zalicza mi wyzwań po rozpoczęciu nowego sezonu. Restartowana była już konsola jak i router