Forum Discussion

91Wlodek's avatar
91Wlodek
Seasoned Newcomer
1 day ago

Nie zalicza mi goli w turnieju meczów pokazowych obchodów urodzin fut

Dlaczego nie zalicza mi goli jeśli z 4 rozegranych meczy w 3 strzeliłem gole zawodnikiem o ocenie 4 lub 5 ocenie sztuczek technicznych? W załączniku przesyłam zdjęcie mojego składu na dowód, tylko środek obrony ma niższą ocenę niż 4.   

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej 91Wlodek​ 

Z opisu zadania wynika, że musisz strzelić min. 1 gola w 7 różnych meczach pokazowych zawodnikiem o dokładnie 4★ sztuczek technicznych. Na screenie widać, że część Twoich zawodników ma 5★. Jeśli strzelasz bramkę kartą z 5★, progres się nie zaliczy - nawet jeśli spełnia „minimum 4”. Druga ważna rzecz - to musi być 7 różnych meczów pokazowych. Strzelenie kilku goli w jednym meczu liczy się tylko jako 1/7.

Na Twoim miejscu:

• upewnij się, że bramkę zdobywa zawodnik z 4★ (nie 5★),
    • po meczu wyjdź całkowicie z UT do menu głównego i wróć, żeby wymusić synchronizację,
    • sprawdź, czy na pewno grasz w trybie „mecz pokazowy Urodzin FUT”, a nie w innym trybie.
  • 91Wlodek's avatar
    91Wlodek
    Seasoned Newcomer
    17 hours ago

EA_Kalina​ cały czas mi nie zalicza a gram całym składem z oceną sztuczek na 4 (oprócz bramkarza) mam już nawet 7 z 8 potrzebnych wygranych 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
1,176 Posts