Forum Discussion

Fifcio09's avatar
Fifcio09
Not applicable
8 months ago

Nie zaliczylo zadań z grupy wejdź do akcji

Nie zaliczyło mi zadań z grupy wejdź do akcji tj. zagraj 5 meczy w rivals, rush, squad battles i łącznie 15 w ultimate team. Ta grupa była zablokowana i by ją odblokować musiałem ukończyć poprzednie grupy. Jednak gdy odblokowalem ,,Wejdź do akcji" to miałem w każdym zadaniu 0/5 lub 0/15 mimo, że wcześniej rozegrałem już 5 meczów w rivals i po 3 w squad battles i rushu więc łącznie miałem rozegrane 11 spotkań. Dla porównania miałem również zablokowana grupę ryzykowna gra i po jej odblokowaniu miałem już zaliczone część postepów które wcześniej zrobiłem np. Zagraj 3 mecze rush, miałem 1/3 bo wcześniej już zagralem jeden mecz albo strzel 10 bramek, miałem 7/10 bo wcześniej już strzeliłem 7 bramek itd. Problemem jest to, że nie uznało mi zadań z grupy ,,Wejdź do akcji" którą muszę ukończyć aby odblokować dostęp do rynku transferowego. Wspomniane powyżej mecze rozegrałem w piątek wieczorem i w sobotę po południu i to właśnie w sobotę po południu odblokowalem tę grupę w której nie uznało mi zadań. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Dziękuję.

No RepliesBe the first to reply