ZerebereNewcomer6 days agoNiedziałająca ewolucja NevesaWłączyłem ewolucje Nevesa,następnie przechodzę do składu a tam ewolucji brak przechodzę do zakładki ewolucje chce zrobić nową ewolucje Nevesa a tam pisze że ewolucja jest w trakcie
Recent DiscussionsZepsute zadanie rio ngumoha ,, 5 goli " Robię dokładnie tak jak jest napisane w zadaniu i jak mam w ulubionych to mi pokazuje że mam zrobione a jak się mecz kończy to tego zadania mi nie zalicza oraz miał bym już tego rio a tak to brakuje ...ZADANIA FCPRO / FC26 Witam, zrobiłem zadania FC PRO, powiązanie konta z YouTube i Twitch jakieś 48h temu i nie zalicza mi nagród… bardzo proszę o pomoc :) FC 26 Kluby Witam. Czy ktoś ma pojęcie co dzieję się w Klubach Online ? Zmienia co wyjście zalecany region ze Wschodu na Zachód i podczas szukania meczu wyszukuje ale nie znajduje rywala i nie da się zagrać mecz...Nagrody za division rivals Otrzymałem błędne nagrody za divison rivals w 2 lidze powinny być ulepszone a dostałem 150 żetonów zamiast 600 Zakończenie meczu Dzień dobry przed chwilą grałem mecz ligowy w klubach i był doliczony czas podczas którego mój zespół wywalczył rzut karny natomiast sędzia postanowił zakończyć mecz prze co zostaliśmy okradzeni z rz...