Forum Discussion

Franek3443's avatar
Franek3443
Rising Novice
1 month ago
Solved

niedziałające menu ultimate team na nintendo swith

Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpowiedzi chatu GPT.

• Hej, udało mi się rozwiązać problem. Po zalogowaniu na FC companion tryb ultimate team zaczął poprawnie wgrywać się na konsoli. Pozdrawiam.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Franek3443​ 

Dzięki za Twój post. Sprawdź proszę połączenie z internetem (najlepiej uruchomić test połączenia w ustawieniach konsoli). Dodatkowo całkowicie zamknij grę (nie uśpienie) i uruchomić ją jeszcze raz. jeśli grasz na kilku profilach, przetestować UT na innym profilu Nintendo i w miarę mozliwosci na innym połaczeniu internetowym.

Jeśli to nie pomoże, warto też:

• sprawdzić, czy gra jest w pełni zaktualizowana,
    • usuńi ponownie pobierz grę (jeśli masz wersję cyfrową).
  • Franek3443's avatar
    Franek3443
    Rising Novice
    1 month ago

Hej, dzięki za odpowiedź. Niestety wykonanie zaproponowanych przez Ciebie czynności nie przyniosło żadnego rezultatu. Przy włączaniu trybu ultimate team dalej wyświetla sie tylko stadion w tle. Nie usuwałem i instalowałem gry ponownie, bo nie mam wersji cyfrowej. Czy można coś jeszcze na to zaradzić? Prosze o pomoc.

• Franek3443's avatar
    Franek3443
    Rising Novice
    1 month ago

Hej, udało mi się rozwiązać problem. Po zalogowaniu na FC companion tryb ultimate team zaczął poprawnie wgrywać się na konsoli. Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
1,144 Posts