Forum Discussion

Franek3443's avatar
Franek3443
Rising Novice
1 month ago
Solved

niedziałające menu ultimate team na nintendo swith

Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpowiedzi chatu GPT.

• Hej, udało mi się rozwiązać problem. Po zalogowaniu na FC companion tryb ultimate team zaczął poprawnie wgrywać się na konsoli. Pozdrawiam.

4 Replies

• Franek3443's avatar
    Franek3443
    Rising Novice
    1 month ago

Hej, udało mi się rozwiązać problem. Po zalogowaniu na FC companion tryb ultimate team zaczął poprawnie wgrywać się na konsoli. Pozdrawiam.

• Franek3443's avatar
    Franek3443
    Rising Novice
    1 month ago

Hej, dzięki za odpowiedź. Niestety wykonanie zaproponowanych przez Ciebie czynności nie przyniosło żadnego rezultatu. Przy włączaniu trybu ultimate team dalej wyświetla sie tylko stadion w tle. Nie usuwałem i instalowałem gry ponownie, bo nie mam wersji cyfrowej. Czy można coś jeszcze na to zaradzić? Prosze o pomoc.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Franek3443​ 

Dzięki za Twój post. Sprawdź proszę połączenie z internetem (najlepiej uruchomić test połączenia w ustawieniach konsoli). Dodatkowo całkowicie zamknij grę (nie uśpienie) i uruchomić ją jeszcze raz. jeśli grasz na kilku profilach, przetestować UT na innym profilu Nintendo i w miarę mozliwosci na innym połaczeniu internetowym.

Jeśli to nie pomoże, warto też:

• sprawdzić, czy gra jest w pełni zaktualizowana,
    • usuńi ponownie pobierz grę (jeśli masz wersję cyfrową).

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 24 minutes ago
1,165 Posts