Forum Discussion

yshdye's avatar
yshdye
Rising Novice
21 days ago
Solved

Niesprawiedliwy ban

Ostatnio wróciłem do handlu w FC26.

Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprzedać większość kart po 50/60 tysięcy. 

W ciągu dnia pojawia się wiele licytacji od minimalnej kwoty, część tych licytacji wygrywam. Następnie sprzedaje te karty po cenie standardowej. Zarabiam około 20-100k na karcie o wartości koło 500k-3mln.

Na rynku często pokazują się karty z zaniżoną ceną rynkową, czasami zdarza mi się, że po prostu uda mi się taką złapać. Przykładem może być najnowsza karta Carlesa Puyola który waha się cenowo od 950k do 1,1kk.

W środku nocy dostaje e-mail o tym, że jestem powiązany w dystrybucje monet.
Jak? Kiedy? Dlaczego?
Czy naprawdę uczciwy handel na kartach musi skutkować blokadami konta?
Czy da się od tego odwołać? - Standardowa ścieżka nie działa, za każdym razem otrzymuje informacje o "poprawnie nałożonej każe" 
Czy jest jakiś kontakt telefoniczny albo przez kanał Discord aby móc wyjaśnić cała sytuacje? 

W załączniku wysyłam historię cen kart na których handlowałem. Screeny pochodzą z platformy FutBin.

• Hej yshdye​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało. Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź.  

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby ponownie skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

8 Replies

• Patryk1948KSG's avatar
    Patryk1948KSG
    Seasoned Newcomer
    21 days ago

Zgadzam sie , ma gracz racje polecam dobrze inwestuje . Dobrych graczy banujecie a oszustuf zostawiacie 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej yshdye​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało. Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź.  

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby ponownie skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

• yshdye's avatar
    yshdye
    Rising Novice
    20 days ago

EA_Kalina​ 

Czy jest możliwość prywatnego kontaktu do osoby odpowiedzialnej za wlepanie banów? 
    Kiedyś był numer telefonu, a teraz nic nie moge znalesc.

Może istenieje jakiś nr telefonu albo discord kontatowy?

• pierdinho10's avatar
    pierdinho10
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Mam to samo normalny handel kartami i ban za przekazywanie monet. Nie wiem oni chyba losowo bany dają. Człowiek siedzi tyle żeby zarobić na lepszy skład dadzą ci bana i dalsza gra traci sens

• yshdye's avatar
    yshdye
    Rising Novice
    19 days ago

Najgorsze jest to, że odwołania są całkowicie bezsensowne, zawsze ci odpisują to samo...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    19 days ago

Od nałożonej kary, można odwołać się korzystając z oficjalnego formularza online (webform). To jedyny kanał, którym takie sprawy są sprawdzane i rozpatrywane.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    15 days ago

Wszystkie objaśnienia znajdziesz na stronie EA Help - link.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago
1,088 Posts