Oszustwa FUT Champions - cheaters
po wejściu w mecz przeciwnik wybił piłkę na aut i zarządził przerwę. Ja tej przerwy nie kontynuowałem, gdyż z mojej strony była ona zbędna. Na ekranie zobaczyłem odliczanie do wznowienia meczu po czym.. mecz się dla mnie nie wznowił. Ja miałem zablokowane menu z animacją charakterystyczną dla pauzy. Jednakże w tle było widać zegar który cały czas pracował, naliczał czas a mój przeciwnik o dziwo zdobywał bramki lecz podkreślam ja nie miałem na to jakiegokolwiek wpływu. Otrzymywałem komunikaty o braku aktywności i niestety ten brak aktywności był jedyną drogą do wyjścia z tego meczu a w zasadzie animacji pauzy. Ponadto po powrocie do menu gry otrzymałem ostrzeżenie jak na screenie.
Niestety zgłaszając problem na czacie EA Help otrzymałem info, że serwery działają automatycznie i nie ma możliwości ani przywrócenia straconego meczu ani zrekompensowania go w jakikolwiek inny sposób, więc mam co najwyżej zgłosić im oszustwo i dalej cieszyć się grą..
Poniżej materiał ukazujący moje zablokowanie przy jednoczesnym kontynuowaniu meczu i zmieniającym się wyniku:
https://youtu.be/E02nNPGodh4