Forum Discussion

CyzioM's avatar
CyzioM
Seasoned Novice
2 months ago

Oszustwa FUT Champions - cheaters

po wejściu w mecz przeciwnik wybił piłkę na aut i zarządził przerwę. Ja tej przerwy nie kontynuowałem, gdyż z mojej strony była ona zbędna. Na ekranie zobaczyłem odliczanie do wznowienia meczu po czym.. mecz się dla mnie nie wznowił. Ja miałem zablokowane menu z animacją charakterystyczną dla pauzy. Jednakże w tle było widać zegar który cały czas pracował, naliczał czas a mój przeciwnik o dziwo zdobywał bramki lecz podkreślam ja nie miałem na to jakiegokolwiek wpływu. Otrzymywałem komunikaty o braku aktywności i niestety ten brak aktywności był jedyną drogą do wyjścia z tego meczu a w zasadzie animacji pauzy. Ponadto po powrocie do menu gry otrzymałem ostrzeżenie jak na screenie.
Niestety zgłaszając problem na czacie EA Help otrzymałem info, że serwery działają automatycznie i nie ma możliwości ani przywrócenia straconego meczu ani zrekompensowania go w jakikolwiek inny sposób, więc mam co najwyżej zgłosić im oszustwo i dalej cieszyć się grą.. 

Poniżej materiał ukazujący moje zablokowanie przy jednoczesnym kontynuowaniu meczu i zmieniającym się wyniku:

https://youtu.be/E02nNPGodh4

1 Reply

• CyzioM's avatar
    CyzioM
    Seasoned Novice
    2 months ago

3 dni po powyższym wpisie dzieje się ta sama sytuacja.

Wchodzę w mecz Division Rivals (z możliwością otrzymania premii za passę zwycięstw), strzelam szybko bramkę, przeciwnik pauzuje grę i ponownie widzę odliczanie, ja jestem zamrożony w animacji pauzy, a przeciwnik gra sobie sam. Jedynym wyjściem ponownie jest poczekać aż gra zwróci uwagę na to że nie wykazuję aktywności padem.

https://youtu.be/qfKzJbwsUps

Po bilansie gracza ewidentnie widać, że wygrywa mecze niskim nakładem sił i w dodatku, a w zasadzie przede wszystkim przez oszustwo, rujnując przy tym wysiłek gracza uczciwego!

Gracz o nicku resitsahc 568.

Co z tego, że ja stale będę zgłaszał oszustów i dostawał nieuczciwie "w trąbę" jak EA nic sobie z tego nie robi, a oszuści pomimo zgłoszeń nadal grają i mają się dobrze

Swoją drogą fajny ten swego czasu szumnie zapowiadany anticheat..

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 3 hours ago