Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

jahugoat2139's avatar
jahugoat2139
Newcomer
7 months ago

Paczka „dla Ciebie”

Witam w zakładce „paczki dla Ciebie” istniej błąd w opisie paczki poniżej załączam plik

brakująca zawartość
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Roberto2132's avatar

źłe imię mówi komentator

Czemu piłkarz który ma na imię Ronald komentator mówi na niego Sergio i to od kilku lat bo Ronald Araujo w EA FC 26 nazywany Sergio Araujo czemu
    Roberto2132
    19 hours ago
  • zozole3's avatar

Problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team

Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...
    zozole3
    19 hours ago
  • Mateuszswdn's avatar

beznadziejnie wysoki ping

tak jak widać na zdjęciu
    Mateuszswdn
    20 hours ago
  • RiderMax83's avatar

blokowanie podczas odbierania nagród sezonowych

za każdym razem jak chcę odebrać nagrodę z osiągnięć sezonu , muszę uruchamiać grę od nowa. blokuje mnie w oknie odbioru. mam tak od dawana i nic z tym nie robicie ? za pewne nie tylko ja to mam. to ...
    RiderMax83
    23 hours ago
  • Denny85Denny's avatar

Crash przy uruchamianiu gry!!

Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem?
    Denny85Denny
    23 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pinned
X

X

X

X