Forum Discussion

nastekFC's avatar
nastekFC
Newcomer
20 days ago
Solved

Po usunięciu ostatniej ewolucji w aplikacji FC COMPANION...

...zniknął mi Messi 98. Karta nie pojawia się w klubie, w ostatnio sprzedanych - dosłownie nigdzie. Szperałem po necie, podobno jest jakiś bug, także odradzam odgórnie usuwania ewolucji na piłkarzach w aplikacji FC COMPANION. Ma ktoś może jakieś rozwiązanie problemu, cokolwiek? Do premiery nowej edycji został miesiąc, no ale dalej bym se chciał grać moim Messim. Dziwna sytuacja na max, mam nadzieję, że ktoś ma jakieś rozwiązanie problemu. Wielkie pozdro i miłego.

• Hej nastekFC​ 

Dzięki za zgłoszenie.Na początek sprawdź jeszcze, czy karta nie znajduje się w żadnym aktywnym składzie, koncepcji składu ani w sekcji szybkiej sprzedaży. Najlepiej sprawdź to wszystko bezpośrednio w grze na PC lub konsoli.

Jeśli karta nie jest widoczna nigdzie, zgłoś problem bezpośrednio doradcy EA.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej nastekFC​ 

Dzięki za zgłoszenie.Na początek sprawdź jeszcze, czy karta nie znajduje się w żadnym aktywnym składzie, koncepcji składu ani w sekcji szybkiej sprzedaży. Najlepiej sprawdź to wszystko bezpośrednio w grze na PC lub konsoli.

Jeśli karta nie jest widoczna nigdzie, zgłoś problem bezpośrednio doradcy EA.