VisverNew Novice2 months agoPowtórkiPrzy powtórkach gra pokazuje często środek boiska bez akcji bramkowej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 30 minutes ago1,100 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 30 minutes ago1,100 Posts
Recent DiscussionsProblem z Akademia Przyszłych Gwiazd Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd, nie otrzymałem drugich złotych playstylow dla zawodnika , co mam zrobić? Vanity Item Hello, I am contacting you regarding a missing vanity items in EA SPORTS FC 26. Specifically, the issue concerns the newly released Coats and Jackets. Despite unlocking/obtaining them yesterday (Feb...strzały finezyjne zawodnik ze złotym strzałem finezyjnym strzela że piłka leci na 5 metrów. EA powiecie co to ma być po ostatniej aktualizacji? zmieniacie podstawową mechanikę gry? takie rzeczy robic się przy wydaniu ...Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Klasyka gatunku. Fajny błąd, oszałamiająca przyjemność. Rzygać mi się chce już na tą grę. Niewiem który to już raz próbuje rozegrać spotkanie mistrzostw, strzelam bramkę, przeciwnik włącza pauzę po czym po chwili startuje grę. Ja niestety oglądam sobie p...