VisverNew Novice22 days agoPowtórkiPrzy powtórkach gra pokazuje często środek boiska bez akcji bramkowej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago840 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago840 Posts
Recent DiscussionsProblem z listą transferową Cześć mam problem bo po odblokowaniu rynku transferowego i odczekaniu tygodnia cały czas mam problem z tym że jak gram na konsoli to nie mogę nikogo kupić tylko na telefonie a nie mogę żadnego zawodn...Pytanie do pracowników EA Czy EA ma zamiar naprawić błąd ze spadkami FPS na platformie PC? Pracujecie nad tym a jeżeli tak to kiedy możemy spodziewać się, że ten błąd zostanie naprawiony? Bo jak nie macie zamiaru tego naprawi...Nagłe rozłączenie Juz któryś raz wygrywam sobie spotkanie w DR ale zanim rozliczy spotkanie nagle utrata polaczenia, wchodze do gry a tam ostrzezenie o rozlaczeniu brak pkt w DR... odechciewa sie grac... Cheater Super jest grać na cheaterow. EA robi, aż tak dużo, żeby ich nie było. Nawet ten ich Antycheat jest tak wspaniały, że żadnego cheatera nie przepuści. Jak to super się cieszę grać w grę w której kompe...Gk nie reaguje Witam na pozycji GK w klubach gdy przeciwnik podchodzi bardzo blisko bramkarza i próbuje go kiwać bramkarz nie potrafi rzucić się na piłkę pod nogi napastnika weźcie to naprawcie ale już