VisverNew Novice2 months agoPowtórkiPrzy powtórkach gra pokazuje często środek boiska bez akcji bramkowej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,101 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,101 Posts
Recent DiscussionsAkademia przyszłych Gwiazd Ma problem z akademią przyszłych gwiazd, nie dostałem możliwości stworzenia 1 ewolucji przez co nie mogę jej zrobić i odblokować drugiej niewiem czy to jakiś błąd czy są jakieś inne powody 😬🤔 Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd, nie otrzymałem drugich złotych playstylow dla zawodnika , co mam zrobić? Vanity Item Hello, I am contacting you regarding a missing vanity items in EA SPORTS FC 26. Specifically, the issue concerns the newly released Coats and Jackets. Despite unlocking/obtaining them yesterday (Feb...strzały finezyjne zawodnik ze złotym strzałem finezyjnym strzela że piłka leci na 5 metrów. EA powiecie co to ma być po ostatniej aktualizacji? zmieniacie podstawową mechanikę gry? takie rzeczy robic się przy wydaniu ...Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...