Forum Discussion

Plastus97PL's avatar
Plastus97PL
Newcomer
17 hours ago

Poziom legendarny/ultimate

Witam, w serię FIFA i od niedawna FC grywam jedynie w tryb kariery, od lat nie interesują mnie praktycznie inne błędy. Ale to co szanowne EA zrobiło w tym roku z gra na bota to czysta parodia, poziom legendarny czy ultimate nie stawiają żadnego oporu, zmiana suwaków nic nie daje. Wygrane po 5-7:0 to norma, do przerwy minimum 4:0. Komputer nie stwarza żadnych możliwych sytuacji, każde wypuszczenie piłki za obrońców kończy się sam na sam bo bot nie ogarnia, nie ma żadnego poziomu. Testowane były wszelakie i wszystkie ustawienia jakie są tylko możliwe. Oddajcie jak wam się nie chce robić SI z FC 25 bo tam jeszcze jakiś opór był i wyniki przypominały te realne. A nie, że bot nie strzela, nie klaruje traci piłkę. Żałosne. Tyle czekania na nowy tytuł a taka padaka. Zero oporu, naprawicie to? Kiedy można się spodziewać zbilansowania SI do odpowiednich poziomów ? Legendarny/ultimate ? W styczniu ? W kwietniu? Żart. 

1 Reply

• Proszę tylko nie piszcie mi o ustawieniu suwaków samemu, próbowałem. Gra za 3 paczki i gracz sam ma ustawiać sobie grę, po co te tryby athentic kompetywny i inne wylazki, komu przeszkadzało ustawienia gra WOLNA czy Szybka gracz wybierał a teraz nadali temu nazwy i myślą że nowość wprowadzili. Tragedia. 20 lat mija mi od tej gry i jeszcze nigdy tak nie zawiedli. 

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.565 PostsLatest Activity: 8 minutes ago