pchili47New Novice2 months agoproblem with evolution i can't use my evolution because it says it has expired but there are still 5 days left to use it IMG_2056.jpeg329 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,148 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 34 minutes ago1,148 Posts
Recent Discussionsbłąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd ZMIANA ZAWODNIK PISZE TO JUZ **bleep** 3 RAZ BO NIKT NIE MOZE MI ODPOWIEDZIEC. KIEDY NAPRAWICIE BŁAD W KTÓRYM NIE MOŻNA WYKONAĆ ZMIAN W TRAKCIE GRY???? Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Błąd rivals I Grałem mecz Rivals przegrywałem 2-1 w 20 minucie i przeciwnika wywaliło przez co mecz idę skończył i nie dostałem wina Nie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji