Filiper9676Rising Newcomer2 days agoproblem z ewolucjąwitam gram ultimate team i odebralem nagrode ,,ewolucja wstępu do nagrod "odebralem ewolucję ale nie pokazuje mi się ona
Recent DiscussionsFC 26 Kluby Witam. Czy ktoś ma pojęcie co dzieję się w Klubach Online ? Zmienia co wyjście zalecany region ze Wschodu na Zachód i podczas szukania meczu wyszukuje ale nie znajduje rywala i nie da się zagrać mecz...Nie można wejść do menu Klubów Witam, wczoraj jeszcze wszystko działało, a po dzisiejsze aktualizacji nie można wejść do menu Klubów, wyskakuje komunikat „nie można połączyć się z serwerami EA. Sprawa połączenie z internetem i spr...javalin problem robilem wszystko co w internecie pisali i nic nie dziala... mam juz dosyc od 3 miesiecy gry nie moge odpalic ... to jest jakis zart, ze Wy ea cos wymyslacie i pozniej klient ma problem ktory sam musi...Błąd uruchomienia FC 26 Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...FC26 nie włącza się Witam, od jakiegoś czasu mam problem z włączeniem się gry, kiedy ma się już uruchomić, gra się nie odpala a na steam jest z powrotem ,,graj". FC26 Steam. Windows 11 build 26200.8875 EA App świe...