SaSzKo_PLNewcomer3 months agoProblem z licytacja kart ea fc26 na xbox i na apce Witam mam problem z licytowaniem kart na fc26 niemoge licytowac kart na xbox i na apce fc 26 reset wylogowanie nic nie dalo
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,102 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,102 Posts
Recent DiscussionsCheating or Bug I started the match with a 1–0 record in UT Champions, and suddenly I couldn’t control my players. It looked like each of them was being controlled by someone else, and because of that my opponent sc...Akademia przyszłych Gwiazd Ma problem z akademią przyszłych gwiazd, nie dostałem możliwości stworzenia 1 ewolucji przez co nie mogę jej zrobić i odblokować drugiej niewiem czy to jakiś błąd czy są jakieś inne powody 😬🤔 Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd Problem z Akademia Przyszłych Gwiazd, nie otrzymałem drugich złotych playstylow dla zawodnika , co mam zrobić? Vanity Item Hello, I am contacting you regarding a missing vanity items in EA SPORTS FC 26. Specifically, the issue concerns the newly released Coats and Jackets. Despite unlocking/obtaining them yesterday (Feb...strzały finezyjne zawodnik ze złotym strzałem finezyjnym strzela że piłka leci na 5 metrów. EA powiecie co to ma być po ostatniej aktualizacji? zmieniacie podstawową mechanikę gry? takie rzeczy robic się przy wydaniu ...