Forum Discussion

hamerajdos2000's avatar
hamerajdos2000
Rising Novice
2 months ago
Solved

Problem z listą transferową

Cześć mam problem bo po odblokowaniu rynku transferowego i odczekaniu tygodnia cały czas mam problem z tym że jak gram na konsoli to nie mogę nikogo kupić tylko na telefonie a nie mogę żadnego zawodnika wystawić na listę transferową bo wyskakuje błąd i to się dzieje na telefonie i konsoli 

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

hamerajdos2000​ Wyloguj się wszędzie i zaloguj ponownie na PS + aplikacji Web App/ Companion. Sprawdź także swoje konto EA (ustawienia bezpieczeństwa, aktualne dane, zmiana hasła).

Sprawdź po kolei Web App, Companion oraz samą grę czy możesz kupować/ sprzedawać zawodników czy też wystawiać graczy na listę transferową.

• hamerajdos2000's avatar
    hamerajdos2000
    Rising Novice
    1 month ago

EA_Kalina​ Zrobiłem to wszytko i mogę kupować i zrobić szybką sprzedaż ale nie można wystawić żadnego zawodnika  na listę transferową a na ps pisze że osiągnąłem limit i muszę czekać 24h i na ps w trakcie gdy jestem na rynku to wywala i pisze że ultimate team stracił połączenie z internetem i wyrzuca mnie z rynku 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Czy na konsoli po upływie 24h możesz wystawiać zawodników na listę transferową czy tu ten komunikat też utrzymuje się cały czas? Podeślij nam na wszelki wypadek historię błędów z konsoli - sprawdzę czy nie znajdę tam przyczyny utraty połączenia, o której wspominasz.

• hamerajdos2000's avatar
    hamerajdos2000
    Rising Novice
    1 month ago

EA_Kalina​ Tak nawet po upływie 24h wyskakuje ten błąd a teraz nie mam jak wysłać zdjęcie bo nie mam dostępu do konsoli będę miał dopiero w weekend 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago
1,091 Posts