Forum Discussion

vtsx777's avatar
vtsx777
New Novice
3 months ago

Problem z padem

Problem z padem od  ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra robi co chce ruch który wykonałem dzieje się dopiero po około 10. 15  sekundach .

8 Replies

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    1 month ago

Nadal nic nie pomaga naprawdę zawiodłem się na was że od tyłu miesięcy nie umiecie naprawić jednego problemu który nie dotyczy tylko mnie tylko większej połowy graczy PC .

I co dostanę z tej ankiety wypełnije ją a wy nadal nic z tym nie zrobicie jak z każdym problem jaki jest 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

vtsx777​ przetestuj działanie gry z poziomu nowego konta administratora.

W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    1 month ago

Sterowniki karty jak i pada mam najnowsze i nadal to samo wchodzę do gry tylko padem wszystko inne jest odłączone zrobiłem wszystko co napisane i nadal nie pomogło .

Wygląda to teraz tak że co drugi mecz po około 35 min meczu  jest deley na padzie na około 5-10 sekund jest to nie do wytrzymania .

Może poprostu to wreszcie naprawicie w aktualizacji bo z tego co widzę nie jestem jedyną osobą która zmaga się z tym problemem .

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

vtsx777​ dzięki za update sytuacji. 

Warto sprawdzić kilka kroków:

-  usuń Ustawienia osobiste i wyłącz grę 

- odłącz zbędne urządzenia USB (np. drugi pad, ładowarka, kierownica) 

- podłącz pad za pomocą kabla (sprawdź różne porty USB) 

- przy ponownym uruchomieniu gry wykorzystaj tylko pad do zatwierdzania menu; nie zmieniaj nazwy pliku Ustawienia osobiste 

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    1 month ago

Tak nadal potrzebuje pomocy znikło na miesiąc i znów to samo 

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    1 month ago

Hej nie nigdy wcześniej tego nie miałem w tamtej edycji działało wszystko tak jak należy w tej jest inaczej nie mogę nic zrobić . Znikło to na miesiąc ale znów wróciło teraz jedyne co mogę grać to tryb kariery a jest to naprawdę męczące że nie mogę grać rivals a po to kupiłem tą grę . Pad jest podłączony kablem 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

Hej vtsx777​ 

Czy wcześniej w grze takie opóźnienia zdarzały się przy sterowaniu klawiatura/ mysz? Jak Twój kontroler jest podłączony do PC?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
1,165 Posts