Forum Discussion
Hej zozole3
W dniu, w którym pisałeś, trwały prace techniczne w EA SPORTS FC 26, EA SPORTS FC 25 i EA SPORTS FC 24 na wszystkich platformach.
Daj proszę znać, czy po ich zakończeniu udało Ci się już normalnie rozegrać spotkanie w UT?
Nie gra dalej nie działa, statusy serwerów pokazywały że wszystko jest okej, a mój znajomy co kupił grę razem ze mną dalej gra bez problemu
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
W tej sytuacji warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
- zozole33 months agoNew Novice
Nie rozumiem, mam spisać na starty mój aktualny skład? Już nigdy go nie używać? Co gdybym dostał z paczek jakąś turbo dobrą kartę i miałbym ten błąd, udawać że nigdy go nie dostałem żeby mi smutno nie było ze tak naprawdę to poszedł on teraz do kosza?
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
Spokojnie - nie chodzi o usuwanie składu ani rezygnowanie z kart. Chodzi tylko o test. Warto na chwilę ustawić inny, prosty skład jako aktywny i sprawdzić, czy problem dalej występuje.
Jeśli na nowym składzie wszystko działa poprawnie, to znaczy, że coś w aktualnym składzie (np. konkretna karta jakJorge Campos) może powodować błąd. Wtedy wystarczy go lekko zmodyfikować, a nie usuwać na stałe.