SwenikkNewcomer3 months agoproblem z Rivals Witam od kilku meczy nie mogę ruszać się żadnym zawodnikiem, na squad czy trybach jednoosobowych wszystko gra. Mam pomarańczowy kursor nad zawodnikiem i nie moge z nim nic kompletnie zrobic!!!! 66026532-c572-44d9-9ad7-8ea726c462ec.jpg352 KB
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej Swenikk Czy po zrestartowaniu sesji gry oraz ewentualnej naprawie plików FC 26 udało Ci się przywrócić rozgrywkę do wcześniejszego stanu?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,050 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,050 Posts
Recent DiscussionsPołączenie konta EA z PS Nie mogę połączyć swojego konta z PlayStation network. Cały czas wywala że nie mam Internetu gdzie jest on normalnie działający. Sbc zniknęło z mojego konta przed czasem Dziendobry robiłem sbc o ikonę 1 z3 ikon bisu przepaliłem 4 składy i zniknęło sbc a miałem czas na dokończenie niby jeszcze 10 dni. Czarne buty w trybie kariery dynamicznej managera Po zmianie wygladu butow zawodnika w Dynamicznej Karierze Managera wracaja do pierwotnej czarnej postaci po rozegraniu meczu lub wyjsciu z gry i wczytaniu zapisu niedziałające menu ultimate team na nintendo swith Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpow...Brak dodatkowych nagród do edycji gry TOTY Witam, 18.01.2026 kupiłem na Steam FC26 edycja TOTY. Problem w tym, że wciąż nie otrzymałem żadnej dodatkowej zawartości. Żadnych paczek ani dodatkowego expa. Pisałem do supportu, ale wciąż cisza.