SwenikkNewcomer7 months agoproblem z Rivals Witam od kilku meczy nie mogę ruszać się żadnym zawodnikiem, na squad czy trybach jednoosobowych wszystko gra. Mam pomarańczowy kursor nad zawodnikiem i nie moge z nim nic kompletnie zrobic!!!! 66026532-c572-44d9-9ad7-8ea726c462ec.jpg352 KB
EA_KalinaCommunity Manager7 months agoHej Swenikk Czy po zrestartowaniu sesji gry oraz ewentualnej naprawie plików FC 26 udało Ci się przywrócić rozgrywkę do wcześniejszego stanu?
Recent DiscussionsBłąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...Po każdym meczu wywala do menu i zalicza jako poddane mecze Od godziny 16 kazdy mecz po zakończeniu mnie wywala do menu, dodaje załącznik Błąd w paczce Cześć. Mam problem odnośnie karty Ireny Paredes. Trafiłem jej złotą wersję pomimo czasu trwania eventu UWCL. Powinienem trafić jej kartę ocenioną na 96. Proszę o rekompensatę za wasze nieustanne błęd...Błąd w tworzeniu zawodników - rok urodzenia W tworzeniu zawodników nie ma możliwości utworzyć zawodnika urodzonego później niż 31.12.2005 rok. Wygląda na to, że ta funkcja nie została zaaktualizowana od 2-3 lat, co mocno utrudnia dodawanie mło...