Forum Discussion

095693b1e146172b's avatar
095693b1e146172b
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z rynkiem transferowym

Witam, mam nastepujacy problem.

Moge kupowac zawodnikow na rynku, ale nie moge np. wejsc w zakladke cele transferowe bo pokazuje sie komunikat, ze polaczenie z trybem UT jest niemozliwe. Gdy wystawie zawodnika na liste transferowa i dam porownaj cene jest identycznie. Natomiast gdy chce wystawic karte na licytacje wyskakuje, zebym wrocil za 24h bo wykorzystalem limit.... I tak od tygodnia... limit wykorzystany mimo ze zero handlu...

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 hours ago

Hej 095693b1e146172b​ 

Daj nam znać na jakiej platformie grasz, z jakiej edycji FC 26 korzystasz oraz potwierdź czy ten sam problem występuje w grze/ Web App/ Companion.

Jeśli to nie problem, proszę dołącz także zrzut ekranu z widocznym komunikatem.

• Radziodziadzio2's avatar
    Radziodziadzio2
    Seasoned Newcomer
    22 hours ago

witam mam problem w korym juz wykonalem ewolucje z zakładki ,,Ryzykowna Gra ,, jednak zadanie od tygodnia nie jest zaliczone dało by mi się jakos pomóc?

• 095693b1e146172b's avatar
    095693b1e146172b
    Seasoned Newcomer
    20 hours ago

Cześć EA_Kalina​, gram na PS5. Wersja standard, kupiona w ps store, wczesniej gralem na 10godzinnej z ea play. Te same objawy sa na aplikacji i web app. Pisalem juz do supportu kilka razy, ale bez skutku. Zaloze sie, ze problem jest prosty do rozwiazania ze strony EA. Dzieki. Co do załacznika, to mimo braku handlu (np. dzis czy wczoraj zero aktywnosci na rynku) po 24 dostaje ten sam komunikat... i tak w kółko. Na web app i w aplikacji pojawia sie, ze wystapil blad i nie mozna wystawic karty na sprzedaz albo ze wystapil problem i prosze sprobowac pozniej.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 hours ago

Mam jeszcze prośbę. Przetestuj działanie gry na innym koncie PSN na Twojej konsoli. 

W międzyczasie zresetuj także ustawienia swojego konta EA - np. poprzez zmianę hasła. Sprawdź także w ustawieniach profilu konta EA czy masz aktualne wszystkie dane i aktywne zabezpieczenia konta (TFA).

• 095693b1e146172b's avatar
    095693b1e146172b
    Seasoned Newcomer
    17 hours ago

EA_Kalina​, na innym koncie psn gra sie wlacza i tyle moge sprawdzic, bo nie pozwala mi sie zalogowac na konto ea, ktore powiazane jest z moim glownym kontem... Moze robie cos zle.

Co do pozostalych Twoich zaleceń, to brak rezultatu.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.507 PostsLatest Activity: 6 days ago