PILAWA03Seasoned Newcomer3 months agoProblem z ukończeniem zadania Ryzykowna gra Cześć, zagrałem 3 rushe, dostałem ewolucje którą wbiłem zawodnikowi ,a mimo to nadal zadanie "Ukończ ewolucję podstaw" mam nie zaliczoną. Miał ktos podobnego buga czy ja czegoś nie rozumiem?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,045 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,045 Posts
Recent DiscussionsZablokowany rynek transferowy Witam, Kontaktuję sie w sprawie irytującego problemu, a mianowicie braku dostępu do rynku transferowego. Konto mam ważne od 2018 roku, ani razu nie dostałem bana. Niestety po odpaleniu FC26 pod kon...Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...cheater Grałem dziś mecz w fut champions i trafiłem na cheatera. NIe mogłem ruszać zawodnikami i przegraem mecz przez to. Nick tego oszusta to [CM Edit]. Zawartość paczki 85x3 Dnia 18.01.2026 godzina 21:41 otworzyłem paczkę 85x3. Z paczki poleciała mi złota karta Claudii Piny mimo, że posiada ona kartę TOTY. Czy ktoś z was miał podobny problem? Jak to ogarnąć żeby dostać p...