PILAWA03Seasoned Newcomer7 months agoProblem z ukończeniem zadania Ryzykowna gra Cześć, zagrałem 3 rushe, dostałem ewolucje którą wbiłem zawodnikowi ,a mimo to nadal zadanie "Ukończ ewolucję podstaw" mam nie zaliczoną. Miał ktos podobnego buga czy ja czegoś nie rozumiem?
Recent DiscussionsCrash przy uruchamianiu gry!! Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem? Błąd przy wejściu do Klubów Po chwilowym ładowaniu pokazuje się komunikat "Nie można utworzyć awatara. System przekieruje cię do menu głównego". Raz na 5 razy uda się wejść ale po kilku kliknięciach znowu wywala do menu Rynek transferowy Kupiłem grę w grudniu 2025, zrobiłem zadanie z ewolucją ale system mi tego nie wczytał, pisałem do supportu 3 razy z tym problem, zostałem poinformowany że jeśli będę grać regularnie to rynek transfe...Crash przy odpalaniu gry Odpalam grę i nawet nie zdąży się załączyć menu a już mi wywala crasha. Odinstalowałem grę zainstalowałem grę na nowo i dalej to samo formatowałem konsole I też to nic nie dało kiedy to się naprawi? ...Fifa 26 Draft Online Zakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać