PILAWA03Seasoned Newcomer6 months agoProblem z ukończeniem zadania Ryzykowna gra Cześć, zagrałem 3 rushe, dostałem ewolucje którą wbiłem zawodnikowi ,a mimo to nadal zadanie "Ukończ ewolucję podstaw" mam nie zaliczoną. Miał ktos podobnego buga czy ja czegoś nie rozumiem?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,194 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,194 Posts
Recent DiscussionsBłąd techniczny w zadaniu Kwalifikacje Do Ligi RTTF Dzień dobry mam taki jeden problem w zadaniu i przez to zadanie nie jestem zakwalifikowany do Pucharu Rywalizacji RTTF z zadania kwalifikacje do ligi RTTF muszę rozegrać 12 meczy a mam tylko dziesię...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...Problem z lobby w Klubach Próbujemy pograć ze znajomymi z klubu w tryb meczu towarzyskiego, ale nie możemy utworzyć lobby. Malo tego nawet nie widać ich w szatni. Nie da się wejść do składu, żeby grać mecze klubowe (tylko...Problem z kartami po ewolucji nagle znikają Nie wiem jak u Was jest ale u mnie jakoś od 3 dni nagle dwie karty po Evo zrobione dawno chodzi o Sona po Evo z eventu joga Bonito i zrobiony Estevao po paru Evo do overalla 87 Thunder. Obie te karty...Nagrody za sqad battels Piszę do was bo dziś 29 marca nie dostałem nagród za sqad battels zdążało się to już z 4 razy to jest 5 że nie dostałem za złoto 3 elitę nagród pisze to żebyście rozpatrzyli to i dodali mi paczki ...