PILAWA03Seasoned Newcomer5 months agoProblem z ukończeniem zadania Ryzykowna gra Cześć, zagrałem 3 rushe, dostałem ewolucje którą wbiłem zawodnikowi ,a mimo to nadal zadanie "Ukończ ewolucję podstaw" mam nie zaliczoną. Miał ktos podobnego buga czy ja czegoś nie rozumiem?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 minutes ago1,164 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 minutes ago1,164 Posts
Recent DiscussionsZablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Błąd, 10 graczy stoi nieruchomo Po włączeniu meczu w Liga fantasy FC dziesięciu moich graczy miało wskaźniki nad sobą i stało w miejscu, mogłem sterować tylko 1 graczem. Co w takiej sytuacji i jak mogę przywrócić utraconą jedną z p...Nie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12 Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać ...Gra nie zalicza zadań skurpulatności Wykonałem zadania Fiesta Urodzin FUT I i II ale nie zaliczy ma ich wykonania w zadaniu skurpulatności dodatkowych zadań czy to o jakiś błąd w tłumaczeniu i złe zadania wykonałem czy to błąd gry. Zablokowana karta ewolucji Nie mogę przypisać karty ewolucji że sklepu , co blokuje otwieranie paczek. Gdzie szukać rozwiązania problemu? To jakaś porażka ....