Misiek96ZGNew Rookie5 months agoPuchar Opok Witam, mimo spełnienia kryteriów dotyczących składu, nie zalicza mi wyzwań (oprócz strzelenia goli) dotyczących Pucharu Opok
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 14 minutes ago1,174 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 14 minutes ago1,174 Posts
Recent DiscussionsProblem z hackerami podczas ligi weekendowej Otóż podczas aktualnej ligi weekendowej natrafiłem na 2 hakerów w trakcie rozgrywki. Po wejściu do meczu nie miałem kontroli nad swoimi zawodnikami ponieważ haker zamroził mi piłkarzy używając do teg...Cheaterów ciąg dalszy Czy nasze kochane ea zacznie coś robić z pięknymi oszustami którzy freezują mecz w trakcie FC Champions? Nadmienie, że pomimo wygrywania 5:2, wyrzuciło Mnie z tego meczu z porażką i zniżką DNF. Wasz...Problem z grą Po ukonczonym meczu squat battle komunikat ze moje zadanie nie moze byc rozwiązane i po wygranym meczu **bleep** na to ze przegrałem 3:0 ktoś mi wytłumaczy o co chodzi bo raz sie zdążyło zrozumiałem ...Problem z graniem w tryb division rivals i fut champions Mam problem z wyszukiwaniem meczy w trybach division rivals i fut champions. Tryb draft online działa bez problemu więc to napewno nie wina nieaktywnego konta gamepass. Poniżej załączam zdjęcie prob...Bring the cake Doesn't register heel passes in Bring the cake objectives fc26