Disk85Seasoned Newcomer1 day agoRe: Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczyKtoś wie kiedy zostanie naprawiony puchar skrupulatności? Wczoraj zagrałem wszystkie mecze i ciągle zero nagród oraz brak pokazanych wykonanych zadań tj zaliczonych...
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 minutes ago1,155 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 minutes ago1,155 Posts
Recent DiscussionsBłąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Ścieżka sezonowa Ta "bezbłędna" gra kolejny raz irytuje: wchodzi się na ścieżkę sezonową i żadnych elementów. Dodatkowo - gra się tak zawiesza, że trzeba ją wyłączyć i ponownie uruchomić, aby zobaczyć, co już się zro...Brak przyznanej paczki 90+ urodzinowej Czesc W trakcie trwania eventu toty skończyłem dwa pełne zadania które pojawiły się w tygodniowym odstępie , a za które miałem otrzymać paczkę 90+ urodzinowego piłkarza , do teraz nie otrzymałem ...Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja obóz treningowy Kupiłem dzisiaj ewolucję w obóz treningowy za 60 tyś fc.point. i niestety karta do której ją przypisałem nie aktywowala się. Ewolucja przepadła i kasa też. Czy miał ktoś podobny przypadek?