Rewident92Seasoned Newcomer4 days agoRe: Serwery nie działają , companion nie działaWitam, dlaczego od rana mam. Ten komunikat.17683803320475947304461208768654.jpg3.3 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago1,041 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago1,041 Posts
Recent DiscussionsCzemu złota ? Witam jest 18.01.2026 r godzina 22.35 Trafilem Russo w paczce mimo ze jest kartą toty to trafilem złota dlaczego ktos wytłumaczy Zawartość paczki 85x3 Dnia 18.01.2026 godzina 21:41 otworzyłem paczkę 85x3. Z paczki poleciała mi złota karta Claudii Piny mimo, że posiada ona kartę TOTY. Czy ktoś z was miał podobny problem? Jak to ogarnąć żeby dostać p...Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Witam chciałbym byście nie uciekali od tematu i nie usuwali 1.Jak to jest że przeciwnika Pina złota wyprzedza mojego Kounde lecz gdy ja mam specjalną Pine i 6/7 metrów od przeciwnika to biegne tą Piną to ona jest wyprzedzana przez Kounde przeciwnika, 2.Jak t...EA fc 26 rozłączanie z serwerami podczas meczu Xbox s Cześć Mam następujący problem: rozlacza mnie właściwie w każdym meczu futchampions w losowej minucie po ostatniej aktualizacji. Wcześniej wszystko działało bez większych problemów od lat. Wydajność ...