Forum Discussion

Hugo020522's avatar
Hugo020522
New Rookie
4 months ago

Rozłącza z Rivals po kilku minutach

Od pierwszego dnia premiery nie mam możliwości grania żadnego trybu online. Po kilku minutach rozłącza mnie z meczu i przenosi do menu Ultimate Team. Od pierwszego dnia premiery wersji Ultimate nie zostało nic z tym zrobione, pomimo moich zgłoszeń i zgłoszeń innych graczy. Nawet nie zostało nic odpowiedziane w wątkach. Nie mam możliwości wzięcia udziału w turnieju wczesnego dostępu oraz co się z tym wiąże wykonywania zadań. Nie mam możliwości grania w rivals oraz zdobywania nagród za ten tryb. Nie mam możliwości grania w draft i zdobywania nagród za ten tryb. Gracze płacący dużo większe pieniądze będą mogli korzystać z pełnej wersji gry najpewniej później niż ci kupujący grę w standardowej wersji. Uważam, że brak informacji, odpowiedzi, zainteresowania się tematem jest pluciem klientom w twarz. Gdzie moje paczki, karty i coinsy ja się pytam. Porażka na całej linii, dodatkowo przez to, że jest to tylko odsetek graczy nie przejmujecie się tym bo nie wychodzi to nigdzie dalej. Nie pozdrawiam i nie życzę miłego dnia :/

15 Replies

• EA_Kalina​ bardzo proszę o nie ignorowanie mojego problemu. Mijają ponad dwa tygodnie od moich pierwszych zgłoszeń dotyczących problemu oraz tydzień od zadania dwóch prostych pytań. Czy mogę prosić o odpowiedzi na moje pytania, czy community dalej będzie ignorowane? Bo w tym momencie wątek wygląda tak, że piszę sam ze sobą, żeby mój wątek nie zniknął gdzieś pośród setkami innych błędów, a chyba nie ta powinna wyglądać komunikacja z community. Chcę wiedzieć czy to będzie naprawione czy mam po prostu zrezygnować z subskrypcji ea play pro, która kosztuje mnie 85zł na miesiąc. Korzystam już bardzo długo z subskrypcji, ale po tym co się dzieje z fc26 nie dobrze mi się robi jak myślę o ea. Jeśli nie zostanie naprawiony ten błąd proszę o niezwłoczną informację gdziekolwiek najlepiej byłoby jakbyście się pochwalili tym na waszych social mediach zamiast udawać, że z grą jest wszystko w porządu, a wtedy ja zrezygnuje z subskrypcji

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Hugo020522​  Przepraszam za późną odpowiedź.

Na podstawie wyników połączenia, które otrzymaliśmy od Ciebie, widać, że Twój internet działa bardzo dobrze — stabilny ping, brak utraty pakietów i połączenie przewodowe. 

Warto jednak dodatkowo:

• Zrestartować router
    • Dodać EA App i FC26.exe do wyjątków zapory i antywirusa
    • W folderze C:\Program Files\EA\AC uruchomić EAAntiCheatInstaller.exe, wybrać Uninstall, a potem Install
    • Upewnij się, że nie używasz VPN-a ani żadnego oprogramowania do ochrony sieci (np. NordLayer, ProtonVPN, Hamachi)
    • Wyłącz zbędne aplikacje działające w tle (np. Discord Overlay, Xbox Game Bar, GeForce Experience Overlay)

W przypadku dalszych problemów, przetestuj także działanie gry z poziomu zupełnie nowego konta administratora i podziel się z nami informacjami jak poszło. Czy masz możliwość przetestowania pozostałych trybów gry - również tych offline?

• EA_Kalina​ Niestety nic nie pomogło. W trybach offline takich jak Squad Battles wszystko działa poprawnie. Kiedy mój problem zostanie rozwiązany? Cały czas również nie uzyskałem odpowiedzi czy będzie rekompensata dla graczy. To już kolejny tydzień, w którym nie mogę grać i omija mnie wiele nagród z różnych eventów

• mam to samo i EA mnie olewa. ja bym chciał zwrot $$ ale z tą firmą nie da się skontaktować. dla mnie to oszuści., 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
1,070 Posts