ConanmwRising Newcomer5 months agoRozłączenie UT po wygranym meczu w rivals. Już któryś raz się tak dzieje przeważnie grając z przeciwnikiem który siedzi na pc. Wygrany mecz i z ostatnim gwizdkiem rozłączenie ut i informacja że dostanę mniej punktów w nastepnych meczach ponie...Show More
EA_KalinaCommunity Manager5 months agoHej Conanmw Żeby temu zapobiec w kolejnych meczach, zrób krótkie odświeżenie sesji.Zamknij FC, wyłącz konsolę na około 3 minuty i w tym czasie zrestartuj router.
Recent Discussionsbeznadziejnie wysoki ping tak jak widać na zdjęciu Wysoki ping w Ultimate Team i brak graczy z Polski. Czy wy kolejny już raz zmienialiście coś przy serwerach? Od wczoraj łączy mnie tylko z Rumunami, Węgrami, Chorwatami itd i Ping wzrósł ponad 100 % (było około 12-18 a teraz jest 32 wzwyż i 3 kreski) ...trafiłem dziś złotego mbappe Siema, miał ktoś podobny problem? Dzisiaj trafiłem zwykłego gold Mbappé, mimo że jego karta TOTS była podobno dostępna w paczkach. Z tego co wiem, jeśli specjalna wersja zawodnika jest w packach, to...EA SPORTS MA **bleep** ja wiedziałem że wy macie na nas **bleep** od zawsze i że lubicie rucha c nas na kase serio ale to jest przesada do chuiia grałem każda waszą edycje ale teraz to wy naprawde wsadzacie mi **bleep** w...Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...